Tescilli Güzelden Sahnelere Merhaba: Dila

3 Ayrı Güzellik yarışmasında önemli dereceleri olan manken-oyuncu Dila Pekdemir, sözü ve müziği kendisine ait ‘Aslında’ şarkısıyla profesyonel müzik kariyerine merhaba diyor.

29 Mart 2019 Cuma 16:15
792 Okunma
Tescilli Güzelden Sahnelere Merhaba: Dila

2014 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında ikinci seçilen Dila, aynı yıl İstanbul'un en iyi mankeni ve Miss Tourism Queen of Turkey seçilerek 3 güzellik tacının da sahibi olmuştu.  Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde eğitim gören Dila, Yurtdışında başta Kıbrıs ve Paris olmak üzere birçok defilede boy göstermii ve başmankenlik yapmıştır.

Dila, ünlü yönetmen Abdullah Oğuz'un "Senden Bana Kalan" adlı sinema filminde ve döneminin en başarılı ve en popüler dizisi "Kiralık Aşk" 'ta rol almıştır.

Küçük yaşlarda annesinin aldığı profesyonel klavyeyle başlayan müzik yolculuğu genç sanatçıyı yıllar içerisinde 60'a yakın şarkı sözü ve bestesi sahibi yapmıştır.

Genç şarkıcının sözünde ve müziğinde imzası olan ‘Aslında’ şarkısı, 1 Nisan 2019 Pazartesi günü 2645 Records – Abdullah Özdoğan etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini alırken, official videosu 2645 Records Youtube kanalında aynı tarihte yayınlanacaktır.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 29.03.2019 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24