SİS LOVE MARKASIYLA HARBİYE YE İMZA ATTI - Tuğçe Sayın Röportajı

Eski Futbol Spikeri Saraysbosnalı Güzel Tuğçe Sayın ile bir araya geldik. Kendisini yakından tanıma fırsatı bulduk. Ünlülerin tercihi genç modacı Tuğçe Sayın oldu.

26 Ekim 2020 Pazartesi 00:00
1177 Okunma
SİS LOVE MARKASIYLA HARBİYE YE İMZA ATTI - Tuğçe Sayın Röportajı

Biraz kendinden bahseder misin?

Aslen Saraybosnalıyım. İstanbul’da doğdum.  Ailemle beraber İstanbul’da yaşıyorum. İşletme mezunuyum ardından sunuculuk, spikerlik eğitimi aldım. Sonrasında moda eğitimi alarak bu yönde ilerlemeye karar verdim.

İşletme mezunusunuz. Spikerlik ve moda nerden aklınıza geldi?

Sunucu olmak benim çocukluk hayalimdi. En başta hobi olarak Başkent İletişim Bilimleri Akademisin den Spikerlik-Sunuculuk eğitimi almaya başladım sonrasında. Yerel bir kanaldan süper lig için futbol spikerliği teklifi aldım ve program sunmaya başladım. Ardından Futbol Plus Dergisi’ne fanatik ünlü isimlerle röportaj yapıp yazdım. Sonrasında magazin editörü olarak mesleğe kısa süre devam ettikten sonra o renkli camia beni sevmiş olsa da ben yeteri kadar sevemedim. Giyime kuşama olan merakımdan Vakko Esmod’ dan Moda Eğitimi almaya başladım sonrasında dünyaca ünlü Hollywood starlarını giydiren Zeynep Arcay markasında 6 yıl boyunca marka yöneticiliği ve moda danışmanlığı yaptım. Madonna, Jennifer Lopez, Victoria Secret Melekleri, Kendall Jenner, Jessica Biel... Ve aklınızagelen dünyaca ünlü Amerikalı kadınları giydirmenin gururunu yaşadım.  Risk almadan hiç bir şey olmuyor. Modaya olan sevdam bu işte. Kendi başıma İlerlemem gerektiğini söyledi ve kendi markamı kurmaya karar verdim.

Peki Hollywood’da tarzını en beğendiğiniz kadın kim?

Kesinlikle dünyanın en cool kadını Kate Moss.

Bir röportajında “Ben bir moda tasarımcısı değilim. Moda okumadım, çizim yapamam. Ama bir eşarptan bile elbise yapabilirim’’ demiş Kate Moss

Neden spikerliği bıraktınız?

Beni moda sektörü çok daha mutlu ediyor. İnsanları giydirmek ya da tasarladığım ürünleri...

Röportajın devamını okuman için: Turkcell Dergilik Uygulamasına ulaşmak için buraya tıklayın

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 26.10.2020 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.