Quentin Tarantino NFT satışı yüzünden davalık oldu!

Quentin Tarantino, Pulp Fiction'ın şimdiye kadar hiç ortaya çıkmamış sahnelerini NFT olarak satmayı planladığını açıklayınca Mirimax'ın tepkisiyle karşılaştı. Harvey ve Bob Weinstein'ın kurduğu şirket, Oscar ödüllü yönetmene dava açıyor.

17 Kasım 2021 Çarşamba 15:43
672 Okunma
Quentin Tarantino NFT satışı yüzünden davalık oldu!

1994 yapımı Pulp Fiction filminin yapımcılığını üstlenen Miramax, ABD Merkez Kaliforniya Bölge Mahkemesi’nde açılan davaya göre Tarantino’ya "sözleşme ihlali, telif hakkı ve ticari marka ihlali" nedeniyle dava açıyor. Miramax davada, filmi yöneten Tarantino’nun token patlamasından para kazanmaya istekli olduğunu söyledi.

2 Kasım tarihli bir duyuruda Tarantino, OpenSea üzerinden Pulp Fiction’ın daha önce hiç görülmemiş gizli yedi sahnesini açık artırmaya çıkaracağını söylemişti.

Wall Street Journal’ın haberine göre; Miramax, ünlü film yönetmenine bir ihtar mektubu gönderdi: “Tarantino’nun Miramax’ı döngünün dışında tutması özellikle sorunlu, çünkü Pulp Fiction’ın neredeyse tüm haklarını (üretimin tüm aşamalarındaki tüm öğelerini) 1993’te Miramax’a verdi.”

Quentin Tarantino is launching uncut scenes from 'Pulp Fiction' as NFTs

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24