"PIRLANTALARIMI SATMAM ONLAR KIZIMA YADİGAR!"

IŞIN KARACA ESKİ EŞİNDEN KALAN BORCU İÇİN İLK KEZ KONUŞTU: "PIRLANTALARIMI SATMAM ONLAR KIZIMA YADİGAR!"

12 Nisan 2019 Cuma 09:33
602 Okunma
"PIRLANTALARIMI SATMAM ONLAR KIZIMA YADİGAR!"

Türk Pop Müziği'nin en önemli kadın seslerinden Işın Karaca, bugün medyada yer alan "Hala 6 yıl önce boşandığı eski eşinden kalan 1 milyon liralık borcu ödemek için uğraşıyor" haberleri için Süper FM'de Seyhan Erdağ'la Kulaktan Kulağa Programı'na açıklama yaptı. 

Işın Karaca: "Boşanırken kızımın velayetini almak için ben üstümde ne var ne yok ona verdim. Para, pul, malım, mülküm ne varsa verdim ve hayata sıfırdan başladım. Birlikte kurduğumuz şirketin bütün mesuliyeti de bende. Hala vergi borçlarını ödüyorum, haberler doğru. Çok ciddi paralar ödedim, şimdi eşimle birlikte hala da ödüyoruz, evet 1 milyon yakın bir vergi borcu" dedi. 

Karaca, borçları ödemek için pırlanta yüzüklerini sattı bilgisine ise "Pırlantalarımı satmam onlar kızıma yadigar kalacak"dedi! 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 12.04.2019 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24