NİLAY DORSA’NIN BODRUM İSTANBUL HATTI

"Caka" isimli şarkısıyla hızlı bir çıkış yakalayan Nilay Dorsa, şarkısının tanıtımını da Bodrumda eğlence müdavimlerinin efsane mekanı Fink'de yaptı.

26 Haziran 2019 Çarşamba 10:44
1256 Okunma
NİLAY DORSA’NIN BODRUM İSTANBUL HATTI

 İşletmeciliğini başarılı isim Erkan Kara’nın yaptığı mekanda, lansman gecesinde dostlarının katılımıyla sahnede süper bir gece yaşayan ve yaşatan Nilay Dorsa, yaz sezonunu da denizde değil sahnede açtı. Her ilde bir lansman gerçekleştirmek arzusu olduğunu dile getiren Nilay Dorsa “Şarkımın çok sevilmesi bana işimde inanılmaz bir hırs aşıladı, bundan sonra bu şevk beni durdurmaz” dedi. “Caka” isimli şarkısının duyulmasıyla sahneden sahneye koşan Nilay Dorsa, Bodrum sahnesinden döndüğü gece Asmalı Mescitte Moon Pera sahnesinde buldu kendini, İstanbullu sevenleriyle muhteşem bir gece geçiren Nilay Dorsa, Bodrum ve İstanbul arasındaki hatta dur durak bilmeden çalışıyor. Özel hayatı kalmadığını dile getiren Nilay Dorsa, bundan memnun olduğunu vurgularken beni sahnede yalnız bırakmayan dostlarımla çok mutluyum ifadesinde bulundu.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24