NİLAY DORSA PHUKET’İ SEVDİ

“CAKA” isimli şarkısıyla müzik dünyasında hızlı bir çıkış yakalayan Nilay Dorsa, klip çalışmasındaki güzelliği ve Kızılderili imajıyla da ilgileri üzerine toplamayı başardı.

18 Haziran 2019 Salı 10:51
981 Okunma
NİLAY DORSA PHUKET’İ SEVDİ

Dünyaca ünlü tatil beldesi Phuket adasında klip çalışmasını tamamlayan Nilay Dorsa, ikinci kez hem iş hem tatil için cennet köşeyi tercih etti.   Yeni şarkısının duyulmasıyla birlikte sahne tekliflerinin 3’e katladığını ifade ederken güzel şarkıcı “Caka isimli şarkımın klip çalışmasını Tayland’ın dünyaca ünlü turizm adası phuket’te yaptım. Klip çalışmam hem iş hem de tatilde oldu, ben mekanların uğuruna inanırım, doğasını çok sevdiğim Phuket’te güzel bir çalışma yaptık ayrıca nefis bir tatili aradan çıkardım. İşimi keyif içinde yapmayı seviyorum ” dedi. 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 18.06.2019 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24