NADİDE SULTAN'A 20. SANAT YILI ÖZEL ÖDÜLÜ

Ümit Öner ile Göktürk Dergisi'nin düzenlediği ödül töreninde 20. Sanat Yılı Özel Ödülünü alan Nadide Sultan, nazar için adaçayı yakıyor

05 Mart 2019 Salı 09:51
1165 Okunma
NADİDE SULTAN'A 20. SANAT YILI ÖZEL ÖDÜLÜ

Ümit Öner ile Göktürk Dergisi’nin düzenlediği ödül gecesine katılan Nadide Sultan doğum sonrası kilolarından kurtulmuş olarak fit bir şekilde izleyici karşısına çıktı.

Ödül töreninde 20. Sanat Yılı Özel Ödülünü alan sanatçı gecede son şarkısı olan “Uçmalıyım”ı seslendirdi ve bir talihsizlik yaşayarak düşme tehlikesi de atlattı.

Nazar’a olan inancından bahseden başarılı sanatçı her konser öncesi adaçayı yakmaya özen gösterdiğini, kötü enerjilerden korunmaya çalıştığını buna ek olarak bazen özerklik de yaktığını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde bir belediye konserinde babasıyla sahne aldığınından da bahseden Nadide Sultan, sahnede babası ile olmaktan büyük heyecan ve mutluluk duyduğunu, babasının çok güzel sesi olduğunu belirtti.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24