Müzisyen Özgür Öztürk'ten İkili Çalışma

Müzisyen Özgür Öztürk iki parçadan oluşan single çalışmasını müzik severlerin beğenisine sundu.

03 Şubat 2020 Pazartesi 13:09
1917 Okunma
Müzisyen Özgür Öztürk'ten İkili Çalışma

İnsanın doğumundan sonsuzluğuna uzanan süreçteki hikayesini anlattığı "Dünya" adlı şarkısı tüm dijital platformlarda. 

Dünya adlı şarkısının hikayesi ile her insanın kendi hayatının başrolü olduğunu, bunun baskısıyla bir ömür harcadığını ve hayatta yaşadığı zorluklara karşı o insanın haykırışını anlatmak istediğini söyleyen müzisyen Özgür Öztürk

“Bu hayatta herkes kendi filminin başrolü elbette ama figüran olmayı kabul edebilsek belki de güzel bir filmdir hayat; gelip geçici hayat yolunda çok hırpalıyoruz kendimizi, biraz daha az düşünüp, izleyebilsek, yani aslında “figüran” olmayı öğrensek daha çok keyif alacağımızı düşünüyorum.

15 yıl önce yazıp bestelediğim "Unuttum" adlı şarkımda da ilk gençlik yıllarında yaşanan ve unutulan aşkları, hafif yağmurlu bir sonbahar akşamı elinde gitar ağır ağır yürüyen, gönlü kırık bir çocuğun gözünden anlatmak istedim. 

Sanatçı söz, müzik, beste çalışmalarının devam ettiğini, 20’ye yakın sözü ve müziği kendisine ait olan şarkısının hazır olduğunu, bu şarkıları müzik severlere sunmak istediğini, şarkı isteyen sanatçı dostları ile de isterlerse paylaşabileceğini söyledi.

Dünya şarkısı: 

https://www.youtube.com/watch?v=Dnq1ijTMEiM  

Unuttum şarkısı: 

https://www.youtube.com/watch?v=QyUIP0qRstY  

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 03.02.2020 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24