Müzik dünyasına ilk adım

Şiiri kitapları ve albümü ile sosyal medyanın ünlü isimleri arasında yer alan Tuğba Ünal, müzik dünyasına ilk adımını attı.

18 Nisan 2019 Perşembe 10:31
983 Okunma
Müzik dünyasına ilk adım

Tuğba Ünal, ‘Kalbince’ adındaki ilk maxi single çalışmasını dinleyiciyle buluşturdu.

Tuğba Ünal'ın 'Kalbince' adını verdiği albümünün lansmanı, Gayrettepe Dedeman Qubbe'de yapıldı. Lansmana; aralarında Güneri Civaoğlu, Selçuk Ural, Bora Gencer, Şenol İpek, Engin Mepa, Serdar Sözbir ve Lütfü Sapmaz'ın yer aldığı tanınan isimler katıldı. Sanatçının yakın dostları Kubat ve Bülent Serttaş, geceye katılamadıları için sosyal medyadan video göndererek sanatçıya destek oldu. Tuğba Ünal'ın maxi single çalışmasına adını veren Kalbince şarkısının söz ve müziği Oykan Atay'a ait. Çalışmada, söz ve müziği İlhan Şeşen'e ait olan "Sen Benim Şarkılarımsın" ile söz ve müziği Tayfun Duyguluer'e ait "Seninle Ölürüm" şarkısı da yer alıyor. Ünal, gecede giydiği kıyafeti kendisinin tasarladığını söyledi.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 18.04.2019 11:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24