Müge Ökten ve Gökhan Doğanay Pars "GÖMÜ" ile Geliyor

Müge Ökten ve Gökhan Doğanay Pars yeni projeleriyle müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

09 Ekim 2018 Salı 14:59
1082 Okunma
Müge Ökten ve Gökhan Doğanay Pars "GÖMÜ" ile Geliyor

Polat Yağcı prodüktörlüğünde müzik piyasasına “GÖMÜ”adıyla hızlı bir giriş yapma yolundaki ikilinin ,”BİR GÜLSEN YETER” adlı yeni single çalışması, GÖKHAN DOĞANAY PARS’ın aranjesiyle batı  ve arabesk ezgilerinden sentezlenerek modern bir biçimde  coverlanmış.

Sözleri Burhan Bayar’a, müziği Şakir Askan’a ait olan “BİR GÜLSEN YETER” adlı şarkı daha önce  Müslüm Gürses başta olmak çeşitli isimler tarafından yorumlanan bir cover niteliğini taşıyor.

Menejerliğini Murat Kankılıç’ın yaptığı  “GÖMÜ” grubunun akustik sounda uygun biçimde özel bir stüdyoda çekilen klibinin yönetmenliğini;  ORKAN ATAK üstlenmiş. Poll Production’a ait KINGMUSIC’ten çıkan BİR GÜLSEN YETER’de imaj ve makyaj tasarımı Filiz Karaberk imzası taşıyor.

İkili, mümkün olduğunca az enstrüman kullanarak ve batı ile arabesk ezgileri notaların sihriyle buluşturarak oluşturdukları yeni  kimliklerini, dinleyicileriyle samimi ve doğal biçimde paylaşmayı tercih ediyor.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 09.10.2018 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24