LASTİK KIZ OYUNCULUKTA DA ESNEK DAVRANDI

10 Mayıs tarihinde vizyona girecek olan “KULYAS LANETİN BEDELİ” isimli sinema filminin başarılı oyuncusu Nurdan Paksoy, spor yaşantısındaki başarılarıyla gündemde kalmayı başarıyor.

04 Nisan 2019 Perşembe 10:51
1349 Okunma
LASTİK KIZ OYUNCULUKTA DA ESNEK DAVRANDI

Spor camiasında lastik kız olarak anılan Nurdan Paksoy, spor disiplininin oyunculukta kendisine başarıyı getireceği vurgusunu yaptı. “KULYAS LANETİN BEDELİ” isimli korku filminde Beyza karakteriyle beyaz perdede boy gösterecek olan Nurdan Paksoy, spordaki esnekliğini sinema filmindeki rolüyle de oyunculukta da gerçekleştirdi.

Sevgilisini aldatan bir kadını oynayan Nurdan Paksoy, cürretkar sahneleriyle de çok konuşulacak. Güzel oyuncu bu sahnelerin gereksizliğine inansam oynamazdım ifadesinde bulunurken “Aldatan kadın hep yargılandı, bana göre aldatan kadın haklıdır. Aldatmanın sebeplerini kimse düşünmeden, kendini yargılamadan suçluyor. Aldatan kadın, ya aldatılmıştır,ya psikolojik veya fiziksel şiddete uğramıştır, yada ilgisiz kalmıştır, saygıyı sevgiyi aramıştır. Aldatan kadını canlandırırken kafamda bunlar vardı ve sevglimi oynayan rol  arkadaşımdan bu sahnelerle öç aldım” dedi. Önemli bir gişe beklentisiyle çekimleri tamamlanan “KULYAS LANETİN BEDELİ” isimli korku filmi senaryosu ve oyuncularıyla vizyon tarihine kadar çok konuşulacağa benziyor.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 04.04.2019 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24