HARUN KOLÇAK’I BİR TEK O HATIRLADI

SANAT CAMİASINDAKİ VEFASIZLIĞA İSYAN ETTİ. ÖLÜMÜNÜN BİRİNCİ YILINDA HARUN KOLÇAK’IN MEZARI BAŞINDAKİ TEK SANATÇI OLAN MEHMET ÇEVİK, DUA EDİP, ÜNLÜ YILDIZIN KABRİNİ TEMİZLEDİ.

22 Temmuz 2018 Pazar 18:34
1879 Okunma
HARUN KOLÇAK’I BİR TEK O HATIRLADI

HARUN KOLÇAK’IN ÖLÜMÜNÜN DAHA İLK YILINDA UNUTULMASINA İSYAN EDEN MEHMET ÇEVİK, SANATÇININ VEFASIZ DOSTLARINI ELEŞTİRDİ.

Şarkılarıyla 90’lı yıllara damga vuran pop müziğin unutulmaz ismi Harun Kolçak, yıllarca mücadele ettiği kanser hastalığına yenik düşüp, geçen sene hayata veda etmişti. Vefatıyla hayranları kadar sanat dünyasını da yasa boğan Harun Kolçak, ne yazık ki daha ölümünün birinci yılında unutuldu. O gün Harun Kolçak’ın Gemlik’teki mezarı başında sanat dünyasından yalnızca bir isim vardı. Çok sevdiği ve çocukluğundan beri hayranı olduğu Harun Kolçak’ı unutmayan Bursalı popçu Mehmet Çevik, sanatçıya mezarında başında dua etti.

Bir yandan Harun Kolçak’ın 1 yıldır aramızda olmayışına üzülen Mehmet Çevik, diğer yandan sanatçıyı hatırlayan, mezarı başındaki tek kişi oluşunun şaşkınlığını yaşadı. Sanat dünyasındaki vefasızlığı bir kez de yaşayarak gören Çevik, “Harun Kolçak’ın mezarı başında onunla aynı dönemde sahnede olan sanatçılar olmasa bile sevenlerinin olmasını beklerdim. Ama ne yazık ki benden başka hiç kimse yok. Daha kötüsü mezarı bakımsızlıktan otlarla kaplanmış. Evet, sanat dünyasında bir vefasızlık var ama değerlerimizi bu kadar çabuk unutmayalım. " dedi.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24