GÜLŞAH SARAÇOĞLU: ÖMÜR GEDİK'İN KIYAFETİNDEKİ TÜYLER GERÇEK DEVE KUŞU TÜYÜ!

KÜRK TARTIŞMASI TÜY TARTIŞMASINA DÖNÜŞECEK!

26 Mart 2019 Salı 09:51
2075 Okunma
GÜLŞAH SARAÇOĞLU: ÖMÜR GEDİK'İN KIYAFETİNDEKİ TÜYLER GERÇEK DEVE KUŞU TÜYÜ!

Ömür Gedik hafta sonu Gaziantep'de kızı Tayga Gedik'i evlendirdi. Düğünde tercih ettiği kostümünün üzerindeki tüyler dikkat çekti. Araştırılınca o tüylerin modacıların sıkça kullandığı "deve kuşu tüyü" olduğu ortaya çıktı. 

Ömür Gedik kıyafetindeki tüyler için "Tabii ki sahte, özellikle sordum sahte olduğu söylendi. Ebru Karabayır hazırladı, makinede yapılan fabrikasyon tüylermiş" açıklamasını yaptı. 

MODACI GÜLŞAH SARAÇOĞLU: "O TÜYLERİN HEPSİ GERÇEK!"

ÖMÜR GEDİK'İN TÜYLERİ SAHTEYSE BENİM DE BÜTÜN KÜRKLERİM SAHTE!

Süper Fm'de Seyhan Erdağ'ın hazırlayıp sunduğu Seyhan Erdağ'la Kulaktan Kulağa Programı'na telefonla bağlanan Gülşah Saraçoğlu, kürk giydiği için kendisini eleştiren Ömür Gedik'in kıyafeti ve açıklaması için  "O tüyler bariz orjinal. Sahte olması mümkün değil. Fabrikasyonsa niye bizim haberimiz yok ve nasıl bu kadar gerçek yapıyorlar? Böyle bir şey olamaz! O tüylerin hepsi gerçek deve kuşu tüyüdür! O tüyler sahteyse benim bütün kürklerim de sahte!" dedi 

Gülşah Saraçoğlu'na Ömür Gedik'in "Gülşah Saraçoğlu'na kıyafet diktirmeye gitmeyin ki kürk alacak para bulamazsın" sözü hatırlatılınca "Ben kaale bile almadım, cevap vermedim. Benim konforumu ve hayat standartımı devam ettirmek için çalışmama gerek yok ama hiç o konulara girmeyelim!  Biz de ona diyor muyuz kötü bir sesi var şarkı söyleme diye! Keşke o da benim gibi dürüst ve cesur olabilseydi" cevabını verdi. 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 26.03.2019 10:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24