Fatih Erkoç Trump Kültür Ve Gösteri Merkezinde Sevenleriyle Buluştu

Türkiye'de caz müzik sanatçısı olarak akla ilk gelen isimlerden olan Fatih Erkoç, Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde sahne aldı.

25 Mayıs 2019 Cumartesi 11:50
611 Okunma
Fatih Erkoç Trump Kültür Ve Gösteri Merkezinde Sevenleriyle Buluştu

İstanbul Gelişim Orkestrası ile birlikte 1971 yılında "Nihayet" adlı ilk albümünü çıkaran Fatih Erkoç, kısa bir dönem trombon sanatçısı olarak İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası'nda görev aldı. 11 yıl Norveç'te kaldıktan sonra Türkiye'ye kesin dönüş yapan sanatçı, 1986 ve 1989 yıllarında Kuşadası Altın Güvercin Şarkı Yarışmaları'nda sırasıyla "Yol Verin A Dostlar" ve "Sen ve Ben" isimli şarkılarıyla iki kez birincilik kazandı.

6 yıl tromboncu ve solist olarak TRT hafif müzik ve caz orkestrasında bulunan Fatih Erkoç, birçok kez Eurovision Şarkı Yarışması'na katıldı ve bir süre TRT'de "Yankılar" isimli müzik programına da imzasını attı.Trump Kültür ve Gösteri merkezinde sahne alan Fatih Erkoç dünden bugüne en sevilen şarkılarını kendisini izlemeye gelen müzikseverler için seslendirdi.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 25.05.2019 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24