Eda Gören Sesi Ve Güzelliğiyle Hayranlarını Mest Etti

Pop Müziğin sevilen ismi Eda Gören “Dinmeyen Özlemin” adlı albümüyle hayranlarına merhaba dedi

26 Temmuz 2019 Cuma 11:27
1183 Okunma
Eda Gören Sesi Ve Güzelliğiyle Hayranlarını Mest Etti

6 şarkıdan oluşan albüm sözleri Eda Gören’e ait olan “Dinmeyen Özlemin “ şarkısının aranjesini Ahmet Uçak yaparken klip yönetmenliğini Oktay Bingöl yaptı.Klip Dmc müzik etiketiyle 12 Temmuzda müzik severlerle buluştu. Eda Gören albümde Amerikali dünyaca ünlu bir productör olan Ahzee'nin aranjesini yaptığı, söz müziğini Rapçı Misha’nın, İngilizce “Love İt “ isimli şarkıya Misha ile Eda Gören düet yaptı. Sesi ve güzelliğiyle müzik severlerden tam not alan şarkıcı Eda Gören albümde bir düeti daha bulunuyor.En son Zeynep Bastık’la düet yapan Ünlü Rapçı Anıl Piyancı ile söz ve müziği Eda Gören’e ait olan “Yoksa Varmısın “ adlı şarkıya düet yaptı

Eda Gören Kimdir

Aslen Ankara, (12.02.1994) doğma Niğde büyüme .Mudanya’lıyım. 18 yaşımda ailemin desteğiyle müziğe profesyonel bi adım atmak adına İstanbul’a geldim. Çeşitli mekanlarda sahne aldım. İlk teklim “Uzay”ı 8 Aralık 2017 de piyasaya sürdüm. En iyi klip dalında Pantene altın kelebeğe aday olduk. İkinci proje “Kimse Bilmez” 27 Mart 2018 de çıktı. Powerturk en güçlü çıkışa aday oldum (henüz sonuçlar belli değil) 21 Mayısta Tankurt Manas’ın albümünde “Olmadığın Her Yer” adlı düetim yayınlandı. Şimdi kendi albümümü hazırlıyorum. Bu albüm alışılagelmiş popun biraz daha yeni jenerasyona göre yani Future pop tadında bir albüm. Ben çok inanıyorum umarım dinleyicinin de hoşuna gider.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24