Dünyaca Ünlü Manken Yine Türk Sevgili Yaptı

Adriana Lima gönlünü yine bir Türk'e kaptırdı! Türk İş İnsanı Emir Uyar ile samimi pozları çekilen Adrina Lima yeni bir aşka mı yelken açtı? Detaylar haberimizde...

08 Temmuz 2019 Pazartesi 17:50
1907 Okunma
Dünyaca Ünlü Manken Yine Türk Sevgili Yaptı

Dünyaca ünlü Brezilyalı Manken Adriana Lima 1,5 yıl boyunca Yazar Metin Hara ile birliktelik yaşamıştı. Geçtiğimiz aylarda ilişkisini sonlandıran Adriana Lima bir süredir yalnızdı. Gönlünü yine bir Türk'e kaptıran Lima'nın yeni sevgili ise bir iş insanı Emir Uyar. Otel zinciri bulunan bir ailenin çocuğu olan Emir Uyar ailesi ile birlikte çalışıyor. Otel zincirlerinin bir şubesi de Venedik'te bulunuyor.

Adriana Lima ile Venedik'te bir tekne gezisinde el ele görülmelerinden sonra İngiliz Basını Uyar'dan yeni sevgili olarak bahsetti. Bunun ardından da akşam birlikte çıktıkları yemekte de samimi pozları çekildi.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24