Çağatay Akman’a Peru’dan ‘Bizim Hikaye’ Ödülü!

Peru, Arjantin ve Şili vatandaşlarının oylarıyla belirlenen ve Güney Amerika’da geleneksel olarak gerçekleştirilen ve bu yıl Peru’da düzenlenen Latina Turkish Awards’ın kazananları belli oldu.

22 Mart 2019 Cuma 09:35
693 Okunma
Çağatay Akman’a Peru’dan ‘Bizim Hikaye’ Ödülü!

Fox’ta yayınlanan Bizim Hikaye, geceden en çok ödülle ayrılan yapım olmayı başardı. 22 Ödülden 11 Tanesini Kazanan dizi, Yılın En İyi Dizisi seçilirken, genç şarkıcı Çağatay Akman’ın seslendirdiği, sözleri aynı zamanda şarkının prodüktörü olan Abdullah Özdoğan’a, bestesi ve aranjesi Volkan Sönmez’e ait 2645 Records imzalı ‘Bizim Hikaye’ şarkısı, Dizi Müziği kategorisinde 1. Oldu.

Dizinin başrol oyuncularından Hazal Kaya En İyi Kadın Oyuncu, Reha Özcan da Unutulmaz Karakter Oyuncusu ödüllerinin sahibi oldu. En İyi Dizi Çifti ödülünü Filiz ve Barış karakterlerine hayat veren Hazal Kaya ve Burak Deniz kazanırken dizide Rahmet karakterini canlandıran Yağız Can Konyalı en iyi yardımcı erkek oyuncu seçildi.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 22.03.2019 09:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24