Başarıyı Zirveye Taşıyoruz - Zeki Sincar Röportajı

Müzik ve film yapımcısı Zeki Sincar ile gerçekleştirdiğimiz röportaj sizlerle...

22 Ekim 2020 Perşembe 00:00
447 Okunma
Başarıyı Zirveye Taşıyoruz - Zeki Sincar Röportajı

Sektöre başlangıç hikayenizi dinleyebilir miyiz?

Ailemin sanat camiasındaki tanınmışlığından dolayı ailemin izinden giderek 2016 yılında film ve müzik yapımcılığına başladım. 2019 yılında “BAHTSIZ BEDRİ” sinema filminin yapımcılığını yeğenim Adem Sincar ile üstlendim. Daha sonraki süreçte “MÜZİK YAPIMCILIĞI” belgesini de alarak ZEKİ SİNCAR PRODUCTION” yapım şirketini kurdum.

Daha önceki yapmış olduğunuz projeler nelerdir?

Sırası ile; Bayhan Gürhan ve Berna Tan ikilisine “DUYGULARIM” isimli single çalışmasını, ünlü haber spikeri Gökhan Taşkın ve Doğu Kılıç’a ünlü şair Ömer Faruk Güney’in “BEN SEVİNCE” isimli eserini farklı bir yorumla piyasaya çıkarttık. Film yapımcılığını Adem ile üstlendiğimiz “BAHTSIZ BEDRİ” filminin Bayhan Gürhan tarafından seslendirilen “BAHSTIZ BEDRİ FİLM MÜZİĞİ” eserinin de yapımcılığını yaptık. En son pandemi dolayısıyla ertelediğimiz Ceberruh isimli korku türünde sinema filmimizi çektik. Ünlü simanın proje içerisinde bulunduğu “ARAYIŞ” isimli internet dizisi için de kolları sıvadık. Çekimleri için çalışmalara başladık. Üretmeye devam ediyoruz. Pandemi sürecinde Wilma Elles ile reklam filmi projesi çektik.

Yeni projelerinizden biri olan Ceberruh filminden bize biraz bahsedebilir misiniz?

Sıradışı bir korku filmi geliyor. Pandemi dolayısıyla ertelediğimiz sinema filmi...

Röportajın devamını okuman için: Turkcell Dergilik Uygulamasına ulaşmak için buraya tıklayın

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 20.11.2020 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.