90’LARIN UNUTULMAZ ŞARKISI “SEVDİK SEVDALANDIK” ZEYNEP TALU & BARBAROS YORUMUYLA

90’LARIN UNUTULMAZ ŞARKISI “SEVDİK SEVDALANDIK” ZEYNEP TALU & BARBAROS YORUMUYLA VE YEPYENİ BİR VERSİYONLA TÜM DİJİTAL MECRALARDA…

18 Nisan 2019 Perşembe 12:15
788 Okunma
90’LARIN UNUTULMAZ ŞARKISI “SEVDİK SEVDALANDIK” ZEYNEP TALU & BARBAROS YORUMUYLA

Türk pop müziğinde hit olmuş yüzlerce şarkının sözlerine imza atan Zeynep Talu, güçlü sesi ve zengin repertuvarıyla son yılların en başarılı solistlerinden Barbaros ile 90’ların unutulmaz şarkısı “Sevdik Sevdalandık” ı yeniden yorumladı.

Sözleri Zeynep Talu ve Feyyaz Kuruş’a, bestesi yine Feyyaz Kuruş’a ait “Sevdik Sevdalandık” ın bu yepyeni versiyonun aranjesini Kaan Gökman üstlendi.

DMC etiketiyle yayınlanan teklinin Tepetaklak Ev’de çekilen renkli klibini Murad Küçük yönetti. Şarkının ruhunu yansıtan bu eğlenceli klipte Zeynep Talu ve Barbaros’a dansçılar ve Talu’nun kızı Çiğdem de eşlik etti.

90’lı yılların eskimeyen şarkısı “Sevdik Sevdalandık” ın bu yepyeni versiyonu netd’de tüm dijital mecralarda yayında…

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 18.04.2019 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24