Sibel Tüzün'ün Yeni Teklisi OLAYLARA GEL Şimdi Tüm Dijital Müzik Platformlarında

Sibel Tüzün yeni teklisi Olaylara Gel ile 2019 yazına hareketli bir giriş yapıyor.

15 Nisan 2019 Pazartesi 12:08
1453 Okunma
Sibel Tüzün'ün Yeni Teklisi   OLAYLARA GEL   Şimdi Tüm Dijital Müzik Platformlarında

Sözü ve müziği Sadettin Dayıoğlu imzası taşıyan Olaylara Gel dinamik altyapısı, cesur, çarpıcı sözleri ve Sibel Tüzün’ün parıldayan yorumuyla dinleyenlerin kalbini ısıtacak eğlenceli bir yaz şarkısı. Düzenlemesine Aytun Gelgin’in imza attığı Olaylara Gel için hazırlanan remix versiyon ise Hakan Caneroğlu'na ait. Kayıtları Stüdyo Bahçe Kat'ta yapılan Olaylara Gel’de Sibel Tüzün’e gitarda Aytun Gelgin, bas gitarda Levent Candaş, davulda Serkan Ayman,  klavyelerde Cengiz Baltepe eşlik ediyor.

Renkli ve eğlenceli klip çalışmasıyla izleyicilere ulaşacak olan şarkının görsel prodüksiyonu Z Production Ebru Erkman tarafından hazırlandı.

Olaylara Gel, Arinna Müzik etiketiyle ve Videomite dağıtımcılığında 12 Nisan 2019’da tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluştu.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 15.04.2019 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24