Garipses "Şansını Zorlama"

Garipses "Şansını Zorlama" Yeni Tekli

03 Temmuz 2019 Çarşamba 11:13
918 Okunma
Garipses "Şansını Zorlama"

Sahne adı Garipses olan, Ses sanatçısı Ramazan Garipses’in oğlu Barış Garipses,8 Nisan 1999’da İstanbul’da doğmuştur.

İlkokul ve ortaokul yıllarında Hip-hop kültürüne merak salmıştır.İlk olarak graffiti ile başladığı Hip-Hop kültürüne sonradan arkadaşları ve çevresinin freestyle ve rap'e  olan yeteneğini farketmesiyle rap'e olan ilgisi artmıştır.

 2009 yılında henüz 10 yaşında iken yaşadığı Başakşehir semtinden Esenler semtine çocuk yaşta müziğe hevesi ve  merakından dolayı tek başına gidip ilk amatör rap kaydını almıştır.

Daha sonrasında ortaöğretimini bitirdikten sonra, sağlık meslek lisesinden acil tıp teknisyeni olarak mezun olmuştur. 

Birkaç Underground freestyle battle yarışmalarında birincilik elde etmiştir. 

Ve boom bap olarak başlayıp icra ettiği müziğini son zamanlarda çağın değişmesiyle trap müziğin yerini almasıyla ilgisini çekmiş ve sounda ayak uydurup trap,boom bap olarak müziğini üretmeye devam etmektedir.

Yakın zamanda şansını zorlama teklisiyle çıkış yapmaya hazırlanan genç solist Najiba Abbasova yönetmeliğin de videosunu tamamladı.

Tekli Fono Müzik etiketiyle yakında tüm dijital platformlarda…

Anahtar Kelimeler:
GöktürkMagazinHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24