Eyüpsultan Kızılay 'dan Karne Hediyesi

Yoğun bir eğitim-öğretim yılı geçiren öğrencileri " Madame Tussauds Bal Mumu Heykel Müzesine" götürerek yaz tatillerine katkı sunmaya çalıştılar.

26 Haziran 2019 Çarşamba 18:28
699 Okunma
Eyüpsultan Kızılay 'dan Karne Hediyesi

Eyüpsultan kızılay'dan yapılan açıklamaya göre "Biz göreve başladığımız günden beri kan bağışı, erzak ve kıyafet desteğinin yanı sıra toplumsal ve kültürel etkinlikler yapacağımızı belirtmiştik. Bu hususta odak noktamız ailedir. Aile bir toplumun en önemli kurumudur. Biz ailelere ve aileleri oluşturan çocuk ve gençlere Kızılay ruhunu aşılamaya çalışıyoruz. Sadece kan bağışı yapmak ile ya da kıyafet ve erzak desteği yapmakla Kızılay'cılık tamamlanamaz. Kızılay bir toplumsal ruhtur, bir toplumsal olayda gözlerin aradığı ilk kurum Kızılay 'dır. Organizasyonlarımız devam edecektir. Toplumu oluşturan her bireyin ve sizlerinde desteğiyle güzel işler yapmayı hedefliyoruz. Kısacası bu etkinlikle kardeşlerimizi mutlu ettik ve yüzlerini güldürmeyi başardık. İyi ki Kızılay var..."dendi.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24