27 Eylül Pazar günü Göktürk'ün ve Avrupa Yakası'nın en yeni sanat merkezi Kemer Müzik ve Dans Akademi Açıldı.

29 Eylül 2020 Salı 11:19
1857 Okunma
27 Eylül Pazar günü Göktürk'ün ve Avrupa Yakası'nın en yeni sanat merkezi Kemer Müzik ve Dans Akademi Açıldı.

27 Eylül Pazar günü Göktürk'ün ve Avrupa Yakası'nın en yeni sanat merkezi Kemer Müzik ve Dans Akademi'nin, Eyüp Sultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in kurdeleyi kesmesi ile açılışı yapıldı.
Senfoni Koro'sunun ve Orkestranbul Vip Orchestra'nın sahne aldığı açılışa, Hababam Sınıfı'ndan Tuncay Akca'dan Survivor 2020'den yarışmacısı Elif Gören'e, Oyuncu Gökhan Uğurlu'dan Solist Filiz Aris'e  sanat ve müzik camiasından birçok isim katıldı.

Uluslararası müzik ve dans sertifikaları veren Kemer Müzik Akademi'de piyano, bateri,gitar,şan,keman gibi müzikal eğitimlerin yanında Street Dance,jazz dance,tango gibi dansın birçok başlığında eğitimler veriliyor.Açık alanı da bulunan akademinin bahçesinde tek kişilik gösteri,dans gecesi,imza günleri gibi etkinlikler de düzenleniyor.

Hepinizi sanatın başkentine davet ediyoruz...

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 29.09.2020 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.