Naturia Kemer, Kemerburgaz'da!

Kemerburgaz'da inşâ edilen Naturia Kemer’de lüks, doğayla buluşacak. İnşâsı son hızla devam eden Naturia Kemer; ferah iç mekanlar, asansörlü daire seçenekleri ve birçok ayrıcalık ile sizleri bekliyor.

15 Kasım 2021 Pazartesi 10:47
3500 Okunma
Naturia Kemer, Kemerburgaz'da!

Aralık 2022'de teslimi planlanan İstanbul'un en geniş yeşil alanı olan Belgrad Ormanları'nın kalbinde hayat bulan Naturia Kemer, geleceğin sürdürülebilir yeşil projesi olarak en son teknoloji ve yüksek kaliteyle inşâ edilmekte.

Naturia Kemer Projesi, KPM Mîmarlık tarafından orman ile görsel ilişkinin sürekliliği esas alınarak, gün ışığından en yüksek seviyede yararlanmanın yanı sıra özel alanların mahremiyetini sürdüren mimârî bir yaklaşımla tasarlandı. Arâzinin doğal kotuna yerleştirilen bloklarla ünitelerin orman manzarasının kesintisiz olması sağlandı.

Naturia Kemer’in özel bahçeli, teraslı ve kapalı garajlı ünitelerinde; 2+1’den 5+1’e kadar farklı tiplerde dubleks ve az sayıda simpleks yaşam alternatifi bulunuyor.

8 ayrı blokta yer alan toplam 42 ünite ile Naturia Kemer tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak ideal konutu tanımlıyor.

Leed kriterlerine uygun doğal ve sürdürülebilir malzemelerle özenle dizayn edilen modern, ferah iç mekanlar, zemin bahçeli ve çatı bahçeli dubleksler, size özel asansörlü daire seçenekleri, evinize doğrudan erişimli özel kapalı garajınızda çok amaçlı kullanıma uygun özel depolar, bağımsız giriş ve komşularınızla sadece siz istediğinizde temas edebileceğiniz daireler yeni yaşamınız için Naturia Kemer'in size sunabileceklerinden bazılarını temsil ediyor.

Naturia Kemer’de etrafınızı sarmalayan doğal dokuya uygun tasarlanan peyzajla birlikte kuş sesleri arasında eşsiz bir yaşam sürecek, güne ıhlamur ve çam ağaçlarının benzersiz kokusuyla başlayacaksınız.

Şehrin merkezî noktalarına kolayca erişim sağlayacağınız Naturia Kemer’den, Bahçeköy Orman Yolu'nu kullanarak, trafiğe hiç takılmadan Maslak’a 10 dakikada, İstanbul Havaalanı’na 20 dakikada ulaşmanız mümkün. Naturia Kemer’den en gözde alışveriş merkezlerinin yanı sıra en seçkin özel eğitim kurumları ve özel hastanelere yalnızca dakikalar içinde ulaşabileceksiniz.

Doğaya ve çevreye saygılı, sürdürülebilir tasarım sertifikası Leed Platinum adayı olan Naturia Kemer’de; 7/24 güvenlik, açık yüzme havuzu, fitness, pilates stüdyosu, sauna, masaj ve buhar odası, business lounge, kütüphâne, müzik ve hobi odaları, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, kendi kuaförünüzü getirebileceğiniz kuaför odası, kafe, elektrikli araç şarj istasyonu ayrıcalıkları profesyonel site yönetimi ile hizmetinizde olacak.

İletişim ve Adres Bilgileri

Konut projesi, Mimarsinan Mahallesi, Vadi Sokak, No: 1A Kemerburgaz Eyüpsultan / İstanbul posta adresinde yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için;

Instagram: @naturiakemer

Naturia Kemer Satış Ofisi'ni 0850 885 15 10 numarasından arayabilirsiniz.

Web Site: https://naturiakemer.com/

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 04.07.2022 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.