Çakmak Gazıyla Çalışan Portatif Gaz Ocakları

Piknikten dağcılığa, avdan balığa, evinizin balkonunda, terasında elektrik olmadığında düşük tüketimli çakmak gazı ile çalışan portatif gaz ocakları sizleri bekliyor

13 Mayıs 2020 Çarşamba 14:39
2149 Okunma
Çakmak Gazıyla Çalışan Portatif Gaz Ocakları

Portatif gaz ocakları pikniklerde, mangal yakmanın yasak olduğu yerlerde, evinizin balkonunda, terasta, avda, sahilde ve daha bir çok açık alan aktivitenizde vazgeçilmezimiz olan çayınızı demlerken, yiyeceklerinizi hazırlarken pratik kullanımı ile sizlere yardımcı oluyor.

Kullanım amacınıza göre farklı türleri olan Kovar Kamp Ocakları çakmak gazı ile çalışabildiği için elektriğin olmadığı durumlarda düşük güç tüketimi ile sizlere ekonomik bir çözüm sunuyor.

Rüzgarlıklı ocakları ile dağcılık gibi yüksek rakımlarda ve rüzgarlı ortamlarda daha verimli bir kullanım sunuyor.

Katlanabilir kamp ocakları ile hafif olması ve az alan kaplaması ile günübirlik gidilen piknik gibi etkinlikler için oldukça uygun bir çözüm.

Ürünlerde kullanılan gaz kartuşları. Dilerseniz kolayca erişebileceğiniz çakmak gazlarıyla da aparat yardımı ile kullanabilirsiniz.

Kamp Ocak

Telefon: 0542 504 65 40

Web Sitesi: www.kampocak.com

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 13.05.2020 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.