Ünlü İsimler ve Eski Milli Futbolcular Engelliler İçin Sahaya Çıktı

Engelsiz Yaşam Vakfı ‘‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde’’ farkındalık yaratmak amacıyla ünlü isimler, eski milli futbolcular ve Pendikspor Ampute takımı arasında futbol maçı organize etti.

03 Aralık 2019 Salı 16:38
1795 Okunma
Ünlü İsimler ve Eski Milli Futbolcular Engelliler İçin Sahaya Çıktı

Engelsiz Yaşam Vakfı tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen futbol karşılaşması Kağıthane VIP Halı Saha’da gerçekti. Ünlü isimler, eski milli futbolcular ve Pendikspor Ampute takımı tarafından oluşturulan karma takımlarla düzenlenen özel karşılaşmayı Erman Toroğlu yönetti.

Organizasyonun sunuculuğunu Tayyar Işıksaçan,yorumculuğunu ise Alp Pehlivan yaptı.

Reyhan Karaca, Gökhan Keser ve Bremen Mızıkacıları Perküsyon Grubu’nun şarkılarıyla renk kattığı organizasyonda, Pendikspor Ampute Futbolcuları, Eski Milli Futbolcuları( Ahmet Dursun, Cihan Haspolatlı, Emre Aşık, Hasan Kabze, Fevzi Elmas, Faruk Atalay, Hayati Köse, Serkan Balcı ve Sonat Göksel), ve Ünlüler Karması (Abdullah Bulut, Alican Yücesoy, Can Nergis, Alişan, Anıl İlter, Emir Benderlioğlu, İsmail Hacıoğlu, Kemal Uçar, Ruhi Sarı, Sinan Çalışkanoğlu, Tamer Karadağlı, Timur Acar, Tolga Güleç, Volkan Severcan, Yılmaz Morgül) yer aldı.

Organizasyon kapsamında elde edilecek gelirle 20 engelli kişiye moda tasarımı veya modelistik bursu verilecek ve engelli bireylerin meslek sahibi olması noktasında destek olunacak.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 04.12.2019 09:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24