Ümit Öner Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Öner Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı

Ümit Öner Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Öner Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı

23 Mayıs 2020 Cumartesi 16:51
1217 Okunma
Ümit Öner Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Öner Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı

Ümit Öner Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Öner Ramazan Bayramı mesajı yayınladı. Öner yayınladığı mesajda "Bu yıl alışık olduğumuzun dışında bir bayram bizleri bekliyor. Bayramlarda küçükler büyüklerini ziyaret eder, kalabalık sofralar kurulur ve hasretler giderilirdi. Dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu Koronavirüs salgını sebebiyle bu yılki bayram sevincimizi evlerimizde yaşayacağız, paylaşacağız. Uzun bir süredir evlerdeyiz ve herkes artık birbirini görmek, sokaklarda rahat bir şekilde gezmek istiyor. Ancak bir süre daha #EvdeKal maya devam ederek kontrol altındaki salgını yenebileceğimizi biliyoruz. İkinci dalganın da ağır bir şekilde yaşanmaması için sosyal mesafeye dikkat etmeliyiz. Herkesin Ramazan Bayramı kutlu olsun. Nice sağlıklı ve birlikte bayramlara kavuşmak için bu bayramda #EvdeKal Türkiye! " ifadelerine yer verdi.

Ümit Öner Medya Ailesi olarak tüm Müslümanların Ramazan Bayramı Mübarek Olsun! Nice sağlıklı ve birlikte bayramlar için #EvdeKal alım.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 23.05.2020 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.