Ümit Öner Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Öner Kurban Bayramı Mesajı Yayınladı

Ümit Öner Medya Yönetim Kurulu Başkanı, Anne Çocuk Dergisi ve Göktürk Dergisi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Ümit Öner Kurban Bayramı mesajı yayınladı.

30 Temmuz 2020 Perşembe 21:22
1304 Okunma
Ümit Öner Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Öner Kurban Bayramı Mesajı Yayınladı

Ümit Öner Medya Yönetim Kurulu Başkanı, Anne Çocuk Dergisi ve Göktürk Dergisi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Ümit Öner Kurban Bayramı mesajı yayınladı. Yayınladığı mesajda yeni normaldeki ikinci bayramda da tedbirleri elden bırakmamız gerektiğine vurgu yapan Öner açıklamasında "Herkesin Kurban Bayramı'nı kutlarım. Büyüklerimize gerçekleştireceğimiz ziyaretlerde mümkün olduğunca temastan kaçınarak sosyal mesafeyi koruyarak hareket etmemiz gerektiğini unutmamalıyız. Vaka sayısını belirli bir seviyeye gerilemesinde gösterdiğimiz özveriyi elden bırakmadan biraz daha gayret gösterirsek yaşanan kayıpları, acıların girdiği evlerin sayısı da o denli azalacaktır. Sosyal mesafeyi koruduğumuz, huzur dolu, güzel haberler ile geçen bir bayram diliyorum herkese. Sevgiyle kalın, ümitsiz kalmayın." dedi.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 30.07.2020 21:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.