THY Yurt Dışı Uçuşlarına 18 Haziran'da Başlayacak

1 Haziran itibarıyla yurt içi uçuşlara başlayan Türk Hava Yolları yurt dışı uçuşlarına ise 18 Haziran'da başlayacak.

03 Haziran 2020 Çarşamba 10:02
685 Okunma
THY Yurt Dışı Uçuşlarına 18 Haziran'da Başlayacak

1 Haziran itibarıyla yurt içi uçuşlara başlayan Türk Hava Yolları yurt dışı uçuşlarına ise 18 Haziran'da başlayacak. İlk etapta 16 Avrupa şehrinden Türkiye'deki 14 noktaya direkt uçuş yapılacak.

Koronavirüs salgını nedeniyle faaliyetlerine ara veren Türk Hava Yolları (THY) 1 Haziran'da yurt içi uçuşlarını başlatmasının ardından 18 Haziran'da da yurt dışı seferlerine başlayacak. THY ilk etapta Avrupa'daki 16 şehirden Türkiye'deki 14 noktaya uçacak.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPILDI

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, konu hakkında sosyal medyadan yaptığı açıklamada, " Basel'den Gaziantep'e, Frankfurt'tan Elazığ'a... 18 Haziran itibarıyla Avrupa'daki 16 şehirden Anadolu'daki 14 noktaya direkt uçmaya başlayacağız. Bayrak taşıyıcı olarak memleketin yolunu biraz daha kısaltacak, misafirlerimizi sevdiklerine daha kısa sürede kavuşturacağız" ifadelerini kullandı.

4 HAZİRAN'DA İSTANBUL'DAN 34 KENTE UÇACAK

THY 1 Haziran'da İstanbul'dan Ankara'ya uçmaya başladı. Havacılık devi, 4 Haziran'dan itibaren İstanbul'dan 34 kente, Ankara'dan ise 15 kente iç hat seferlerine başlayacak.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24