Sabah’ın ilk saatlerinde Çanakkale Ayvacık’ta 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

06 Mayıs 2020 Çarşamba 11:26
691 Okunma
Sabah’ın ilk saatlerinde Çanakkale Ayvacık’ta 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Deprem mi oldu? 

AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi 6 Mayıs

Sabah’ın ilk saatlerinde Çanakkale Ayvacık’ta 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son günlerinde yurdun pek çok kesiminde görülen depremler, vatandaşları tedirgin eden konular arasında yer alıyor. Hal böyle olunca, ‘deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi’ gibi aratmalar en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Sabah.com.tr olarak biz de haberimizin içerisinde AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesine yer verdik.

Son dönemde yurdun pek çok yerinde gerçekleşen sarsıntılar, depremi yaşayan vatandaşları tedirgin etmeye devam ediyor. Hal böyle olunca, en ufak sarsıntı olduğunda bile 'deprem mi oldu?' aratmaları hız kazanıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi yurtta yaşayan son depremleri anlık olarak paylaşıyorlar. Sabah.com.tr olarak biz de haberimizin içerisinde 6 Mayıs AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesine yer verdik.

AFAD VE KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ 6 MAYIS

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddetini anlık olarak takip etmek mümkün. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem- Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi(BDTİM) tarafından kaydedilen depremlere aşağıda ulaşabilirsiniz.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.