SAADET PARTİSİ EYÜPSULTAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İLKER ÇİFTÇİ

31 Mart 2019 yerel seçimleri için Saadet Partisi Eyüpsultan Belediye Başkan adayının İlker Çiftçi olduğu açıklandı

25 Şubat 2019 Pazartesi 11:55
971 Okunma
SAADET PARTİSİ EYÜPSULTAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İLKER ÇİFTÇİ

31 Mart tarihinde gerçekleşek yerel seçimler için partiler adaylarını açıklarken, Saadet Partisi de Eyüpsultan Belediye Başkan adayının İlker Çiftçi olduğunu bildirdi.

İlker Çiftçi Eyüpsultan Belediye Başkanlığına Adaylığı açıklandıktan sonra, “Bizlere Belediye Başkan Adaylığı görevi tevdi edildikten sonra gece gündüz demeden çalışmalara başladık. Halkın bize olan teveccühü ve yaklaşımı bu seçimlerin Saadet Partisi adına iyi geçeceğinin bir göstergesi. Bizler Eyüpsultan’a dinamizm, dürüst, şeffaf ve yepyeni hizmetler vaat ediyoruz.” dedi.

İlker Çiftçi 1981 İstanbul’da doğmuş ve aslen Balıkesir Gönen’lidir. İlköğretim ,lise ,üniversite eğitimini ve vatanı görevini tamamladıktan sonra ticari iş hayatına atılarak sanayii sektöründe hizmet vermeye başlamış, siyasi hayatı boyunca milli gençlik vakfi (MGV) ve Saadet partisinde çeşitli görevlerde bulunmuştur. Eyüpsultan ilçe gençlik kolları başkanlığı ve ilçe başkanlığı görevlerinde bulunduktan sonra 1 Kasım 2015 seçimlerinde İstanbul milletvekili adayı olmuştur.

İlker Çiftçi evli ve beş çocuk babasıdır.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24