Netflix’e yeni bir rakip geliyor: HBO Max, 2022'de Türkiye'de

Dijital yayın platformu HBO Max, Türkiye’de izleyicilerle buluşacağı tarih belli oldu. 2022 yılında Türkiye’de kullanıma açılacak olan HBO Max ile ABD’de HBO, Netlix, Amazon arasında yaşanan kıyasıya rekabet, Türk kullanıcıların da karşısına çıkacak. Tabi önce RTÜK’ten lisans alacak...

07 Ekim 2021 Perşembe 11:19
421 Okunma
Netflix’e yeni bir rakip geliyor: HBO Max, 2022'de Türkiye'de

ABD’li online dizi ve film platformu HBO Max, Türkiye’de yayınlara başlayacağı tarihi duyurdu. Dijital yayın platformu, Türkiye, Hollanda, Yunanistan, İzlanda, Estonya, Letonya ve Litvanya’da 2022'de izleyicilerle buluşacağını açıkladı.

ÜLKE SAYISI 27'YE ÇIKTI

Avrupa’ya açılma planı kapsamında daha önce HBO Max’in yayına başlayacağı 20 ülke belli olmuştu. Bu son açıklamayla birlikte HBO Max’in 2022 yılı itibariyle Avrupa’da hizmet vereceği ülke sayısı da 27'ye çıkmış oldu.

HBO MAX’TE NELER VAR

HBO Max’in katalogunda, Harry Potter, Dunkirk, The Lord of the Rings, The Shining ve A Clockwork Orange gibi Warner Bros. içerikleri; The Joker, Wonder Woman 1984, Aquaman ve Batman v Superman gibi DC filmlerinin yanısıra Game of Thrones başta olmak üzere Sex and the City Gossip Girl gibi HBO orjinal içerikleri de yer alıyor.

FİYATI NE OLACAK?

HBO Max’in Avrupa’da 8.99 Euro’luk aylık ücretlendirme ile kullanıcılara sunulması planlanıyor. Yapılan açıklamaya göre HBO Max’in Avrupa lansmanı kapsamında belirli ülkelerde yeni abonelere yaklaşık yüzde 30’lar civarında indirimli fiyatlar sunulacak.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24