Minibüste Şoke Eden Olayın Görüntüleri Ortaya Çıktı! Görgü Tanıkları Konuştu

Bindiği minibüsten kaçırılan Mersin Üniversitesi öğrencisi Zelal Topçul'un kaçırılma anı kameralara yansıdı. Zelal Topçul'u kaçıranların akrabası olduğu belirlenirken, bir görgü tanığı, Zelal'in beyaz bir arabaya bindirildiğini gördüğünü ifade etti

04 Aralık 2017 Pazartesi 21:18
712 Okunma
Minibüste Şoke Eden Olayın Görüntüleri Ortaya Çıktı! Görgü Tanıkları Konuştu

Mersin Üniversitesi hemşirelik bölümünde okuyan Zelal Topçul, minibüsten herkesin gözü önünde kaçırıldı. Zelal Topçul'u kolundan tutarak kaçıranların akrabaları olduğu belirlendi.

Minibüste şoke eden olayın görüntüleri ortaya çıktı! Görgü tanıkları konuştu

Bindiği minibüsten yolcuların gözü önünde kaçırılan Zelal Topçul'un yakınları, 20 yaşındaki genç kızı kaçıran akrabası Derviş Topçul'un daha önce genç kızla evlenmek istediğini, Zelal Topçul'un ise kabul etmediğini söyledi.

Polis, genç kızı kaçıran şüphelileri yakalamak için harekete geçerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MİNİBÜSTEN KAÇIRILMA ANI KAMERADA

Zelal'in ailesi de kızlarını görenlerin polisi aramasını istedi. Zelal Topçu'nun kaçırılma anı ise kameralara yansıdı.

Mersin'de üniversite öğrencisi Zelal Topçul'un evlenme teklifini reddettiği akrabası Derviş Topçul, ağabeyi ve arkadaşı tarafından kaçırılma anının tanığı Abdulgaffar Azğan, evinin önünde yaşanan olayı anlattı. Azğan, "Ben bahçede hayvanlarımla ilgilendim. Eve girer girmez acı bir fren sesi duydum. Kaza sandım, aceleyle dışarı çıktım. Biri yaralandı sandım. Genç bir kızı otomobile attılar ve hızla uzaklaştılar. Kızın birini götürdüler, diğer kız burada kaldı, telefon etti birilerine. Kızın kaçırıldığını söyledi. Beyaz bir araba ile kızın götürüldüğünü gördüm. Kız otomobile bindirilirken bağırıyordu" dedi.

ZELAL TOPÇUL'U MİNİBÜSTEN KAÇIRANLARIN KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Zelal Topçul'un babası Yusuf Topçul, katıldığı bir televizyon programında kızını kaçıran kişinin amcasının çocuklarının çocukları olduğunu, olaydan sonra Derviş Topçul'un hiçbir şey olmamış gibi seraların içine girdiğini ve olayı inkar ettikten sonra kayıplara karıştığını ileri sürdü.

ZELAL'İ KAÇIRANLARIN BAĞIMLI OLDUĞU İDDİASI

Baba Topçul, kızını kaçıranların bağımlı olduğu için toplumdan dışlandığını, şahısların telefonlarını kapatmasına rağmen ailesinin kendilerine tehdit mesajları gönderdiğini iddia etti.

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 06.12.2017 13:43
Anahtar Kelimeler:
GündemHaberMinibüs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24