Meteoroloji’den şiddetli yağmur ve sel uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından, 30 Eylül Perşembe günü tahmini hava durumuna dair veri paylaşımı geldi. Yapılan değerlendirmelere göre, Akdeniz, Doğu Anadolu, Marmara ve Karadeniz bölgelerinde şiddetli yağmur bekleniyor.

30 Eylül 2021 Perşembe 10:54
346 Okunma
Meteoroloji’den şiddetli yağmur ve sel uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, tarafından yapılan bilgilendirmelere göre, ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinde parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzeyi, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Sinop, Mersin, Kastamonu, Adana, Osmaniye ve Hakkari çevreleriyle birlikte Hatay’ın kıyı kesimleri, Antalya’nın batı ve doğu çevrelerinde şiddetli yağışların gerçekleşmesi bekleniyor.

Söz konusu yağışların, Kastamonu ve Sinop’un kıyı kesimleri, Samsun’un batı ilçeleri, Trabzon’un doğusuyla birlikte Rize ve Artvin’in kıyı kesimlerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması öngörülüyor.

son-dakika-meteorolojiden-siddetli-yagmur-uyarisi-geldi-h1526100435-6d81ac.jpeg

Hava Sıcaklığı Nasıl Olacak?

Hava sıcaklığına bakıldığında ise kuzey ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 2 ila 4 derece altında, diğer bölgelerde ise mevsim normallerinde seyretmesi öngörülmekte

headline.jpg

Rüzgar Nasıl Olacak?

Rüzgara bakıldığında ise genellikle kuzey, Akdeniz kıyılarıyla Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun batı ve güneybatı yönlerinden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak esmesi beklenmekte.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24