Meteoroloji açıkladı! Yağış yok, güneyde yüksek sıcaklık var

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye bugün güneşli ve açık bir gün geçirecek. Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde sıcaklıklar mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek

17 Eylül 2020 Perşembe 10:23
1124 Okunma
Meteoroloji açıkladı! Yağış yok, güneyde yüksek sıcaklık var

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor, genellikle az bulutlu ve açık, kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz'in yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının ülke genelinde mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.



 

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

İSTANBUL °C, 29°C
Parçalı ve az bulutlu

ANKARA °C, 32°C
Az bulutlu ve açık

İZMİR °C, 31°C
Az bulutlu ve açık

ANTALYA °C, 34°C
Az bulutlu ve açık

ZONGULDAK °C, 24°C
Parçalı ve az bulutlu

TRABZON °C, 27°C
Parçalı bulutlu

ERZURUM °C, 30°C
Az bulutlu ve açık

DİYARBAKIR °C, 37°C
Az bulutlu ve açık

Son Güncelleme: 18.09.2020 13:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24