Mazota ne kadar zam gelecek? Mazot ne kadar oldu? Mazot zammı 15 Ekim-16 Ekim

Benzin ve mazota bir zam daha geliyor. Mazota ne kadar zam gelecek? Mazot ne kadar oldu? Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre benzin ve motorine 41 kuruş zam yapılacak.

15 Ekim 2021 Cuma 14:33
442 Okunma
Mazota ne kadar zam gelecek? Mazot ne kadar oldu? Mazot zammı 15 Ekim-16 Ekim

Benzin ve mazota bir zam daha geliyor. Mazota ne kadar zam gelecek? Mazot ne kadar oldu? Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre benzin ve motorine 41 kuruş zam yapılacak. Mazota gelen zammın tümü pompa satış fiyatına yansıyacak. Benzine gelen zammın 23 kuruşu eşel mobil sistemi üzerinden karşılanacak ve 18 kuruşluk zam pompa satış fiyatlarına yansıyacak. Peki mazota gelen zam ne zaman geçerli olacak? 15 Ekim-16 Ekim mazot (motorin) zammı ne zaman uygulanacak?

Benzin ve motorine zam geleceği haberleri konuşulmaya başlanmıştı. Dolar kurunda yaşanan artış sonrası zam kaçınılmaz olarak görülüyordu. Beklenen açıklama geldi. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre Benzin ve motorine zam gelecek. Peki Mazota ne kadar zam gelecek?

Mazota ne kadar zam gelecek?

Benzine ve mazota 41 kuruş zam geliyor. Benzindeki artışın bir kısmı ÖTV'den karşılanacak. Artışın pompaya 18 kuruş olarak yansıması bekleniyor. Gelen zammın motorin litre fiyatına ise tamamen yansıması bekleniyor.

Benzin zammı ne zaman? Ekim 2021 mazota zam geldi mi?

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24