Mavi kapaklar umut oluyor

İnegöl Belediyesi 2020 yılında, şehrin 5 ayrı yerine koyduğu mavi kapak toplama alanlarında topladığı kapak sayısı 300 bine ulaştı. Özellikle öğrencilerin bu konudaki duyarlılığıyla toplanan mavi kapa

29 Eylül 2021 Çarşamba 15:56
425 Okunma
Mavi kapaklar umut oluyor

İnegöl Belediyesi 2020 yılında, şehrin 5 ayrı yerine koyduğu mavi kapak toplama alanlarında topladığı kapak sayısı 300 bine ulaştı. Özellikle öğrencilerin bu konudaki duyarlılığıyla toplanan mavi kapaklarla 5 engelli vatandaşa daha akülü araç teslim edildi. 

Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından tespit edilen 5 engelli vatandaşa araçları 11.00' da İnegöl Belediyesi önünde törenle teslim edildi. Törende konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “Bugün burada çok değerli misafirlerimiz var. Engelli bireylerimiz ve ailelerimiz yanımızda.

İnternet Medyası

Anahtar Kelimeler:
KemerburgazGöktürk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24