İyilik Serüveni 30 Ağustos Coşkusuyla Buluştu

01 Eylül 2020 Salı 12:46
720 Okunma
İyilik Serüveni 30 Ağustos Coşkusuyla Buluştu

İyilik Serüveni 30 Ağustos Coşkusuyla Buluştu

Türk Kızılay Eyüpsultan Şube Başkanlığı ve Genç Kızılay Eyüpsultan 30 Ağustos Zafer Bayramını Afyonkarahisarlı ve Kütahyalı çocuklarla birlikte kutlayıp hediye dağıtımında bulundu.

Başlattığı "İyilik Serüveni" yle farklı illerde çocuklarla bir araya gelerek hediye dağıtımında bulunan Türk Kızılay Eyüpsultan Şube Başkanı Hakan Nergis ve Genç Kızılay Eyüpsultan İlçe Başkanı Erdem Öztürk'ün bu haftaki durakları 30 Ağustos coşkusunun yaşandığı Afyonkarahisar ve Kütahya oldu. Çocuklarla bir araya gelip hediye dağıtımında bulunarak 30 Ağustos coşkusunu birlikte yaşadılar .

Şube Başkanı Hakan Nergis :"Bizim amacımız sadece çocuklarımıza hediye dağıtımı değil, asıl amacımız onların sevincini paylaşıp mutluluklarına ortak olmak çünkü böyle olursa gönüllülük kavramı değerli kılınabilir" ifadelerini kullanarak kendilerine manevi destekte bulunan Türk Kızılay Afyonkarahisar Şube Başkanlığı ve Türk Kızılay Kütahya Şube Başkanlıkları'na teşekkürlerini sundu.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 01.09.2020 13:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.