İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan Ayasofya açıklaması

23 Temmuz 2020 Perşembe 11:02
716 Okunma
 İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan Ayasofya açıklaması

 İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan Ayasofya açıklaması

Yarın Cuma namazı ile yeniden ibadete açılan Ayasofya Camii konusunda İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi. Yarın kapalı olacak yollar ve tedbirlerle ilgili bilgi veren Yerlikaya "Ayasofya'ya gelirken 4 şeyi yanınızda getirmelerini rica ediyorum. Maske, seccade, sabır, anlayış. Tüm tedbirleri aldık. Kadınlar için 2 erkekler için 5 olmak üzere namaz kılma alanları belirlendi" dedi. İşte ayrıntılar...

İşte İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın son dakika Ayasofya açıklamaları;

"Ayasofyamızı namazla, ezanla buluşturan sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Efendimizin müjdelediği fethin bize emaneti. Onların mirası olan kimliğini yeniden kazanıyor. Bütün müslümanlar heyecanlı. Ben de heyecanlıyım. Bu görkemli günü, hemşehrilerimizin, misafirlerimizin her birimizin en güzel şekilde yaşayacağını belirtiyorum inşaAllah.

Ayasofya'ya gelirken 4 şeyi yanınızda getirmelerini rica ediyorum. Maske, seccade, sabır, anlayış...

Kadınlar için 2 erkekler için 5 olmak üzere namaz kılma alanları belirlendi.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24