İstanbul Davutpaşa'da yangın! Dumanlar her yerden görünüyor!

İstanbul Davutpaşa'da iplik ve kumaş fabrikasında yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. 6 ilçeden sevk edilen itfaiye ekipleri, köpük ve su sıkarak yangının diğer binalara sıçramasını ve büyümesini engellemeye çalışıyor.

11 Haziran 2018 Pazartesi 09:10
692 Okunma
İstanbul Davutpaşa'da yangın! Dumanlar her yerden görünüyor!

İstanbul Davutpaşa'da yangın. Sabah saatlerinde başlayan yangına çok sayıda itifaiye ekibi müdahale ediyor. İplik ve kumaş fabrikasından yükselen dumanlar İstanbul'un pek çok yerinden görünüyor. Alevlerin zaman zaman etkisi azalırken, fabrikada büyük çaplı hasar meydana geldiği belirtiliyor.

Yangının sabah saatlerinde meydana gelmesi olası bir facianın önüne geçerken, yangında ölen ya da yaralanan olup olmadığıyla ilgili net bir bilgi paylaşılmadı.

Polis ekipleri de fabrikadan düşen parçalardan kimsenin etkilenmemesi için olay yerindeki vatandaşları yangın bölümünden uzaklaştırdı. Binanın depo kısmında yangın hala devam ediyor.

Yükselen dumanlar İstanbul'un her yerinden görünürken, sosyal medyadan pek çok fotograf paylaşıldı;

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 11.06.2018 09:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24