'Huysuz Virjin' Seyfi Dursunoğlu 87 yaşında hayatını kaybetti!

Seyfi Dursunoğlu'nun (Huysuz Virjin) ölüm sebebi hakkında açıklama yapıldı

18 Temmuz 2020 Cumartesi 10:12
1381 Okunma
 'Huysuz Virjin' Seyfi Dursunoğlu 87 yaşında hayatını kaybetti!

 'Huysuz Virjin' Seyfi Dursunoğlu 87 yaşında hayatını kaybetti! Seyfi Dursunoğlu'nun (Huysuz Virjin) ölüm sebebi hakkında açıklama yapıldı

Türkiye, dün akşam saatlerinde gelen son dakika haberi ile sarsıldı. 'Huysuz Virjin' sahne adı ile tanınan dans sanatçısı Seyfi Dursunoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 87 yaşında aramızdan ayrılan Seyfi Dursunoğlu, sahnede canlandırdığı Huysuz Virjin karakteri ile akıllara kazınmıştı. Drag Queen olarak da bilinen usta sanatçının ölüm sebebi hakkında vefat ettiği hastaneden bir son dakika açıklaması yapıldı. Peki, SSK'da memur olarak iş hayatına başlayan ve sonrasında dans dünyasına hızlı bir giriş yapan Seyfi Dursunoğlu neden öldü? İşte, Huysuz Virjin sahne adı ile bilinen ünlü ismin hayatı ve ölümü öncesi son durumu...

 Ülkemizde dans sanatının önde gelen isimleri arasında yer alan ve 'Huysuz Virjin' lakabı ile yıllarca sahnede yer alan usta sanatçı Seyfi Dursunoğlu, 87 yaşında hayatını kaybetti. Canlandırdığı Huysuz Virjin karakteri ile akıllara kazınan Seyfi Dursunoğlu, Türkiye'nin Drag Queen'i olarak biliniyordu. Seyfi Dursunoğlu'nun ölüm haberi sonrasında sosyal medyada on binlerce kullanıcı üzüntülerini dile getirdi.

NEDEN ÖLDÜ? HASTANEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Memur olarak iş hayatına başlayan usta sanatçı, daha sonra sahneye çıkarak dans sanatı ile ilgilenmeye ve her geçen gün popüler olmaya başladı. Trabzon doğumlu Huysuz Virjin'in ölümü sevenlerini yasa boğarken, birçok vatandaş, 'Seyfi Dursunoğlu kimdir ve Seyfi Dursunoğlu neden öldü' sorularının yanıtını araştırmaya başladı. Gece saatlerinde sanatçının vefat ettiği hastaneden de bir son dakika açıklaması yapıldı ve Seyfi Dursunoğlu'nun ölüm sebebi hakkında bilgi verildi.

SEYFİ DURSUNOĞLU (HUYSUZ VİRJİN) KİMDİR?

1932 yılında Trabzon'da doğdu. Bir süre Yenicuma Mahallesinde yaşadı. Haydarpaşa Lisesi'ni bitirdikten sonra İngiliz Filolojisi bölümünde gördüğü eğitimi yarıda bırakarak Sosyal Sigortalar Kurumu'nda memur olarak çalışmaya başladı. 18 yıl SSK'da devlet memurluğu yaptıktan sonra işinden ayrıldı ve 1970'te Huysuz Virjin olarak sahneye çıkmaya başladı.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Bu arada, Dursunoğlunun vefat ettiği hastaneden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "Huysuz Virjin' karakteriyle gönüllerde taht kuran sanatçı Seyfi Dursunoğlu, 17 Temmuz 2020, Cuma günü Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu. 87 yaşında hayatını kaybeden ünlü sanatçının vefatıyla ilgili bilgi veren Acıbadem Altunizade Hastanesi Başhekimi ve Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu şunları söyledi: KOAH hastası olan ve aynı zamanda 15 gündür hastanemizde pnömoni (zatürre) tedavisi gören değerli sanatçımız Seyfi Dursunoğlu'nu maalesef bugün saat 16.45'te kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet; ailesine, tüm sanat camiasına ve sevenlerine sabır diliyoruz." denildi.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24