GÜNEŞ İLK EP ALBÜMÜNÜ YAYINLADI: SÜR EVE

2021 Yılının parlayan yıldızı Güneş, "Sür Eve" isimli ilk EP Albümünü yayınladı. Hızla yükselen Güneş'in tüm dijital müzik platformlarında yayınlanan ilk EP'i, gözlerinizi kamaştıracak.

16 Aralık 2021 Perşembe 09:30
1133 Okunma
GÜNEŞ İLK EP ALBÜMÜNÜ YAYINLADI: SÜR EVE

2021 yılına damga vuran Güneş, ilk EP albümünü yayınladı. ‘’Sür Eve’’ şimdi tüm dijital müzik platformlarında!

‘’Sür Eve’’nin prodüktör kadrosunda ise Aytaç Ozalp, Nickobella ve Berkin ‘III’’ Laleli var. Albümde bulunan ‘’Sür Eve’’, ‘’Seni İstemiyorum’’, ‘’Kalmak Daha Zor’’, ‘’Son Defa’’ adını taşıyan 4 yeni şarkı var.

Albüm çıkış yaptığı ilk günden itibaren Spotify’ın NKVT listesinin de kapağı oldu.

Güneş Kimdir?

Ses tellerini kullanmaya başladığından beri müzikle iç içe olan, elinde tarak ayna karşısında konserler vererek büyüyen, kendine kurduğu dünyayı gittiği her yere yanında götürüp üretmeye olan açlığını dindirmeye çalışan kız, Güneş.

Etrafı çok kalabalıktı ama hep tek başınaydı. Ebeveynleri kendi hayat mücadelesinde oradan oraya savrula dursun, Güneş kaybolmamak için kendi antidepresanını buldu. MÜZİK!

Stream MOB Entertainment | Listen to Güneş - Sür Eve playlist online for  free on SoundCloud

Katıldığı bir şarkı yarışmasında finale kaldıktan sonra gelen teklifler ve içine girdiği havuzun büyüklüğüyle, Güneş tekrar bir sürü insan arasında kaybolmaktan ve kendisini başka birine çevirmelerinden korkuyordu.

Dış dünyadan onu ayıran sihirli bir kapı var sanki, sahne arkasında, set arasında, yemekte her nerede olursa olsun kağıdı kalemi eline aldığı an kapatıyor o kapıyı…

Yıllarca ‘’Acaba hayatım bir illüzyon mu?’’ diye sorguluyor, kendini kandırdığını düşünüyor. Ama bunların üstesinden geleceği gücü yine kendi içinde müziğiyle bulabileceğini ve yıllardır kurduğu hayallerin peşinden her şeyi kucaklayıp gitmesi gerektiğini biliyor.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 16.12.2021 09:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.