Fatih'te sosyal mesafesiz ramazan alışverişiRAMAZAN ve 4 günlük sokağa çıkma yasağı öncesi alışveriş için Fatih Kadınlar Pazarı'na akın edenler sosyal mesafe kuralını hiçe saydı.

Dükkanların önlerinde ve içlerine çok yakın mesafede ve temas halinde alışveriş yapan bazı vatandaşların, maske takmaması dikkat çekti.

22 Nisan 2020 Çarşamba 18:45
632 Okunma
Fatih'te sosyal mesafesiz ramazan alışverişiRAMAZAN ve 4 günlük sokağa çıkma yasağı öncesi alışveriş için Fatih Kadınlar Pazarı'na akın edenler sosyal mesafe kuralını hiçe saydı.

RAMAZAN ve 4 günlük sokağa çıkma yasağı öncesi alışveriş için Fatih Kadınlar Pazarı'na akın edenler sosyal mesafe kuralını hiçe saydı.

İçişleri Bakanlığı tarafından koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında büyükşehir statüsündeki 30 İl ve Zonguldak il sınırlarında 22 Nisan günü saat 24.00 ila 26 Nisan Günü saat 24.00 arasında belirtilen istisnalar hariç olmak üzere, vatandaşların sokağa çıkmalarını kısıtladı. Ancak yarın başlayacak ve 4 gün sürecek sokağa çıkma yasağı öncesi ramazan hazırlıklarını tamamlamak üzere Fatih Kadınlar Pazarı'na akın eden vatandaşların, sosyal mesafe kuralına uymadığı görüldü. Dükkanların önlerinde ve içlerine çok yakın mesafede ve temas halinde alışveriş yapan bazı vatandaşların, maske takmaması dikkat çekti. Öte yandan kendini korumak için etrafını bariyerlerle çeviren bir zabıta, alışveriş yapan vatandaşlara maske dağıtarak, uyarılarda bulundu.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24