Eyüpsultan Belediyesi Özel Araçlarıyla Kışa Hazır

Eyüpsultan Belediyesi, kış aylarının gelmesiyle zorlu hava şartları için hazırlıklarını tamamladı.

30 Aralık 2019 Pazartesi 09:34
917 Okunma
Eyüpsultan Belediyesi Özel Araçlarıyla Kışa Hazır

Vatandaşların zorlu hava koşullarından en az şekilde etkilenmesi için teknik ekipman, personel ve lojistik destek ihtiyaçlarını belirleyerek, gerekli önlemleri alan Eyüpsultan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; hizmetlerini aralıksız biçimde sürdürüyor.

Eyüpsultan Belediyesi, kar temizlemede önemli aşama kaydedecek aparatlı araçlar yaptırdı.

Belediye tarafından özel olarak yaptırılan aparatlı araçlar, kar küremenin dışında tuzlama işlemini de gerçekleştirecek. Ayrıca buzlanmaya karşı solüsyonla müdahale de yapılacak.

Eyüpsultan Belediyesi kar ve zorlu hava koşullarıyla, 5 adet tuzlama aparatlı kamyon, 1 adet tuzlama aparatlı kamyonet, 13 adet tuzlama aracı, 7 adet JCB (Becho Loader), 1 adet Greyder, 7 adet solüsyon aracı, 1 adet Ekskavatör ve 3 adet Loader aracı olmak üzere toplam 38 araç, iş makinesi ve 150 personeliyle mücadele edecek.

3300 mm boyunda ve 20-60 km/saat çalışma hızına sahip olan tuzlama aparatlı kamyonun diğer bir özelliği ise 7 metreküp hacminde gerekli mukavemeti sağlayacak şekilde özel olarak dizayn edilmiş olması.

Ayrıca Eyüpsultan Belediyesi Fen İşleri Şantiyesinde görevli ekipler Meteorolojiyle her gün iletişimde olarak hava şartlarıya ilgili günlük tahmin raporlarını da alıyor.

38 ARAÇ VE İŞ MAKİNESİYLE KIŞA HAZIRIZ”

Eyüpsultan Belediyesi Fen İşleri Şantiye Şefi Ali Behçet Yazıcı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “ Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in talimatıyla, ilçemizde vatandaşlarımızın kış şartlarından kaynaklanan herhangi bir rahatsızlık yaşamaması için ekiplerimizle birlikte 7-24 sahada olacağız. Belediyemizin 38 tane aracını ve iş makinesini lastiklerini, zincirlerini, aparatlarını, tuzumuzu hazır hale getirdik. Şantiyemizde hazır durumdalar. İlçemizin fiziki şartlarından dolayı 1500 adet merdivenimiz var. Merdivenlerimizin başına konulmak üzere tuz torbalarını doldurup merdivenlerimize bırakacağız. Meteoroloji’den aldığımız uyarılara göre, hava sıcaklığının 4 derecenin altına düşmesi durumunda, donlanma, buzlanma, kar yağışı durumunda 150 personelimizle 24 saat olacak şekilde hizmet verecektir. “

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 30.12.2019 10:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24