Eyüpsultan Annelerine Etkin Sosyal Medya Kullanımı Eğitimi

Eyüpsultan Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün destekleri ile “Eyüpsultan Anneleri”ne ve “Eyüpsultan Girişimci Kadınlar” topluluğuna, Etkin Sosyal Medya Kullanımı üzerine seminer verildi.

31 Ocak 2020 Cuma 15:46
648 Okunma
Eyüpsultan Annelerine Etkin Sosyal Medya Kullanımı Eğitimi

Eyüpsultan Belediyesi Başkanlık Binası Zekai Dede Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde, Kişisel Gelişim Uzmanı Bergi Beken, katılımcı kadınlara 3 saatlik bir eğitim verdi.

Eğitimde sosyal medyanın aktif kullanımı, sosyal medya söylem dili, Instagram’da nasıl davranmalıyız, beğeni ve takipçi arttırma, kriz yönetimi ve Canva, Snapseed, Repost, Report gibi sık kullanılan programlar üzerine bilgiler verildi.

Seminer öncesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Ayşe Tural, Eyüpsultan Annelerine, 7-8-9 Şubat 2020 tarihlerinde Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Eyüpsultan Girişimciler Festivali ve müdürlüğün yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

ESB

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24