Esnaf ve Kanaat Önderleriyle Kahvaltı

AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Giresun esnaf ve kanaat önderleri ile Yeşilpınar Yağlıdere Sosyal Tesisleri’nde kahvaltıda bir araya geldi.

12 Mart 2019 Salı 09:44
597 Okunma
Esnaf ve Kanaat Önderleriyle Kahvaltı

Kahvaltı programına AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken'in yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, STK Başkanları, muhtar adayları ve esnaflar katıldı.

Kahvaltı programında yaptığı konuşmada Deniz Köken, projelerini anlattı ve gerçekleştirilecek çalışmalardan örnekler verdi.

"Hazırladığımız projeler ilçe sakinlerimizle paylaştıktan sonra büyük ilgi gördü.İlçemizde açacağımız madde bağımlılığı rehabilitasyon ve yaşam merkezi bu konuda Eyüpsultan’da yaşanan sorunlarının çözülmesine yardımcı olacak.  İlçemizdeki okulların derslik sayısını arttırarak,  okulların spor salonlarını doğru kullanmaya başlayarak ve ailelerle diyaloğu hızlandırarak sosyal tesislerimizi biraz daha  güçlendirdiğimizde büyük adım atmış olacağız.

GENÇ NÜFUSUN EN YÜKSEK OLDUĞU YER

Genç nüfus oranının en yüksek  ilçelerden biri olduğunu söyleyen Köken, şunları kaydetti:

"Mahalle spor kulüplerini doğru kanalize ederek  tesislerimizi de doğru donatarak herkesin yararlanabileceği ortamları kurmamız lazım. Bunun da en iyi yolu hem saha hem de kapalı spor salonunun olması. Bu neden önemli çünkü 0-19 yaş grubu  nüfus oranı yüzde 28, yani 120 bin çocuk var 19 yaşının altında.

Genç nüfus oranın en yüksek olduğu ilçelerden biri.  Dolayısıyla  kimlere hizmet, nasıl hizmet sıralamamızı da ona göre yapmamız lazım. Çocuklar, gençler, kadınlar ve  yaşlılar ile ilgili ne yapabileceğimizi ortaya koymamız lazım. Yeşilpınar'ın adı yeşil ama yeşile hasret kalmış. Bunu kendi içerisinde çözmemiz lazım. Fidan dikme ve çevre dostu projelerimizle Eyüpsultan’ı yeşili ve parkı bol bir ilçe haline getireceğiz.  Biz bundan sonra daha sık istişare ederek sorunları belirleyerek müdahale edeceğiz."

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 12.03.2019 10:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24