EFSANE YÖNETMEN’İN ACI GÜNÜ!

Yeşilçam’ın Efsane Yönetmeni Mehmet Ali GÜNDOĞDU, annesini kaybetti. Hayatını kaybeden anne Altun GÜNDOĞDU ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Taziyeye katılan çok sayıda sanatçı, iş adamı ve yönetici ünlü yönetmeni, bu acı gününde yalnız bırakmadı.

04 Haziran 2022 Cumartesi 10:20
451 Okunma
EFSANE YÖNETMEN’İN ACI GÜNÜ!

Beyin kanaması nedeniyle uzun süre yoğun bakımda hayat mücadelesi veren anne Altun GÜNDOĞDU bugün öğle saatlerinde hayata veda etti. Annesini kaybeden ve bu kayıp karşısında çok zor anlar yaşayan ünlü yönetmen Mehmet Ali GÜNDOĞDU, medya mensuplarına yaptığı açıklamada: “Bugün annemi, en değerlimi ve hayat kaynağımı kaybettim. Üzgünüm… Çok üzgünüm… Annem; beni hayata bağlayan merhametli, hayat dolu, hayırsever bir insandı. Hep ona bağlıydım ve bağımlıydım.“ diyerek gözyaşlarına boğuldu. Gözyaşlarını silip tekrar sözlerine devam eden Yönetmen GÜNDOĞDU: “Hayatım boyunca çok acılara tanık oldum. Çok büyük kayıplar verdim. Ama hiçbir acım ve kaybım beni bu şekilde derinden sarsmadı. Kendimi şu an bir karanlığın boşluğuna düşmüş gibi hissediyorum.” Dedi.

Sanata yarım asırlık bir ömür adayan ünlü yönetmen yaşadığı bu acı kayıp karşısında duygulu anlar yaşadı. Taziye boyunca yakınlarının desteğiyle ancak ayakta durabildi. Öte yandan çok sayıda sanatçı, sanatsever, işadamı ve yönetici, İstanbul Ataşehir’de taziyede ünlü yönetmeni bu acı gününde yalnız bırakmayıp başsağlığı diledi. Yapılan taziyenin ardından anne Altun GÜNDOĞDU’nun cenazesi defnedilmek üzere memleketi Sivas’a gönderildi. Daha sonra toplanan kalabalık taziye yerinden ayrıldı.

Göktürk Dergisi

Anahtar Kelimeler:
FilmYönetmen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24