Doğru Çizgisiyle...

1988 yılından bu yana kente yüzlerce proje kazandıran Çizgi Mühendislik ve Mimarlık, çağın gerekliliklerine uygun, modern görünümlü projeler geliştirmeye devam ediyor.

15 Ocak 2020 Çarşamba 17:54
1618 Okunma
Doğru Çizgisiyle...

Yeni ürün, teknoloji ve uygulama tekniklerini yakından takip eden Çizgi Mühendislik, modern mimari anlayışı kente yayarak kendini sürekli geliştiriyor. Şehrin çevresel, tarihsel ve kültürel dokusuna uyum sağlayan projelerle müşterilerinin karşısına çıkan mühendislik ve mimarlık şirketi ailesel olgulara azami derecede dikkat ederek bu doğrultuda faaliyet gösteriyor.

İçinde yaşanılan çağın getirdiği yeniliklere ve modernliğe uygun projeler sunan Çizgi Mühendislik ve Mimarlık, İstanbul'un yaşam standartlarını tam anlamıyla karşılayabilecek çeşitli yaşam alanları projelendirerek bunların uygulamasını yürütüyor.

Çizgi Mühendislik ve Mimarlık Faaliyet Alanları

Kentsel dönüşüm, yapı ruhsatı, dış cephe tasarım, kat karşılığı sözleşme, tadilat proje ve uygulama, mimari projeler, statik projeler, elektrik projeleri, her türlü proje çizimi, makina projeleri ve proje danışmanlığı Çizgi Mühendislik Mimarlık Bürosu'nun başlıca hizmet alanlarını oluşturuyor. Bunların yanı sıra her ölçekte konut, iş merkezi ve fabrika binaları projelendirmede profesyonel anlamda çalışmalar yapan mühendislik ve mimarlık şirketi, İstanbul'un tüm ilçe belediyelerinde (özellikle Avrupa yakası) yapı ruhsatı takiplerini de yürütüyor.

Çizgi Mühendislik ve Mimarlık Projeleri

Bahçelievler Saray Apartmanı (2015)

Beşiktaş Konut ve Dükkan Projesi

Bika Evleri Büyükçekmece

Eyüp Göktürk Konut Projesi

Giza Yapı Göktürk Konut ve Dükkan Projesi

Göktürk 12 Dairelik Proje (2015)

Göktürk Eyüp Konut Projesi

Hasköy Konut ve Dükkan Projesi (2011)

Kemeroğlu Çamlık02 Göktürk Konut Ve Dükkan Projesi (2015) 12 Bağımsız Bölüm

Kemeroğlu Palas 57 Göktürk Konut ve Dükkan Projesi (2014) 14 Bağımsız Bölüm

New Life Suites Göktürk Konut ve Dükkan Projesi (2015) 38 Bağımsız Bölüm

İletişim:

Adres: Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı Ünverdi İş Merkezi No:73/28
Bahçelievler/ İSTANBUL

Telefon: 0 (212) 441 00 64

Fax: 0 (212) 441 00 65

Web: www.cizgimuhendislik.com.tr

E-posta: [email protected]

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 15.01.2020 18:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.