Dershaneler kapatılacak mı? Dershanelere kısıtlama geldi mi? MEB son dakika açıklaması

Dershaneler kapatılacak mı? Sorusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Yıl sonuna kadar uzaktan eğitime devam edilecek" şeklindeki açıklamasının ardından merak konusu oldu. Peki, konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi mi?

18 Kasım 2020 Çarşamba 10:06
546 Okunma
Dershaneler kapatılacak mı? Dershanelere kısıtlama geldi mi? MEB son dakika açıklaması

Dershaneler kapatılacak mı? Sorusu öğrenciler ve veliler tarafından merak konusu oldu. Koronavirüs vaka sayılarının ülkemizde artış göstermesi ile birlikte yeni tedbirler alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Kabine Toplantısı'nın ardından yeni kısıtlamaları halka açıkladı. Erdoğan, "Ara tatillerde olan okullardaki eğitim öğretim yıl sonuna kadar online olarak sürdürülecek" dedi. Özel kurs alan öğrenciler ise dershanelerin kapatılıp kapatılmayacağını araştırıyor. İşte dershaneler ile ilgili son dakika açıklama...

DERSHANELER KAPATILACAK MI?

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan konuyla ilgili açıklama geldi. Açıklamada, "Resmi, özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim faaliyetleri, 31 Aralık 2020 tarihine kadar uzaktan eğitim yoluyla devam edecektir" denildi.

İHA

Son Güncelleme: 19.11.2020 09:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24