DENİZ KÖKEN VE GENÇ EYÜPSPORLULARDAN FUTBOL RESİTALİ

Sportmen kişiliğiyle tanınan Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Eyüpspor’un U12, U14 ve U15 kategorisinde top koşturan genç futbolcuların idmanını ziyaret etti.

16 Şubat 2019 Cumartesi 13:44
814 Okunma
DENİZ KÖKEN VE GENÇ EYÜPSPORLULARDAN FUTBOL RESİTALİ

Şehit Erkan Pala Gençlik Geliştirme Projesi Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette, Başkan Adayı Köken, Eyüpspor Taraftarlar Derneği ve genç futbolcuların velileriyle birlikte gerçekleşen idmanı seyretti. Resmi maç havasında geçen yoğun idmanın ardından Köken, sahaya girerek genç yeteneklerle teker teker tokalaştı, gösterdikleri performanstan ötürü tebrik etti. 

Geleceğin futbolcularıyla sohbet eden Deniz Köken, gençlerin isteklerini dinleyerek ilgili konular için teker teker not aldı. 

TOPUN BAŞINA GEÇTİ TRİVELA YAPTI

Yapılan keyifli ve verimli sohbetin ardından sporcuların isteği üzerine  topun başına geçen Deniz Köken,  penaltı atışı yaptı. Penaltı atışını golle sonuçlandıran Başkan Adayı Köken, bir atışında da ‘Trivela’ diye adlandırılan vuruş tekniğini kullandı. 

“YENİ DÖNEMDE TESİS, ANTRENÖR VE EĞİTİM KONUSUNDAKİ SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ”

Gençlerin gelecek açısında çok önemli olduğuna vurgu yapan Köken, altyapılara desteklerin artacağını belirtti.

Köken sözlerine şöyle devam etti: "Ne varsa gençlerde var. Kulüplerin altyapısı yoksa, geleceği yok demektir. O yüzden bizim altyapıda kaç çocuk var, bunlar hangi seviyede eğitim alıyorlar, bunların ortaya çıkarılması gerekiyor. Bizim üstünde durmamız gereken yer burasıdır. Onların daha iyi spor yapabilmesi, geleceğe hedef koyması çok önemli. Bana kaleci antrenörlerinin olmadıklarını belirttiler. Bu konu, beni gerçekten çok üzdü. Amatör düzeyde olan kulüplerimize ve çocuklarımıza gereken desteği vermemiz gerekiyor. Yeni dönemde bu sıkıntıları çözecek çalışmaları mutlaka yapacağız."

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24